Каталог товарів

Колекція декорів Egger 2017-2019 у нас на складі

У минулому році компанія Egger презентувала колекцію декорів 2017-2019. Компанія розробила нову програму декорів для дев'яти різних стилів оформлення інтер'єру. 





Індустріальний стиль. Нагадуючи старі фабричні корпуси, індустріальний характер займає центральне місце в цьому стилі. Репродукції металу демонструють окислену, заіржавілу поверхню, що особливо підкреслюється використанням матово-глянцевих ефектів.

Ефект ручної обробки. Кустарне виробництво, коли вироби обробляються вручну, надихнуло на створення декорів в цьому стилі. Ефект ручної обробки, властивий репродукціями різних матеріалів, дозволяє імітаціям металу і шкіри виглядати дуже правдиво.

Сучасна класика. Декори в цьому стилі традиційно вважаються класичними. Але при цьому вони виглядають сучасно за рахунок використання цікавих переходів кольору і нових структур поверхонь.

Ефектні поверхні. Цей стиль демонструє незвичайні ефекти на поверхні. Вони можуть являти собою інтерпретації металу, а також містити пігменти перламутру, які надають малюнку певний блиск і ефект глибини.

Життя в стилі лофт. Характерні для стилю «Міський лофт» великі відкриті простори інтер'єрів оформляють за допомогою репродукцій різних матеріалів з ефектом зношеності, які можна зустріти і в містах. Крім того, щоб створити досить комфортну атмосферу, з декорами, що імітують камінь, використовують світлі деревні декори.

Природна гармонія життя. Джерелом натхнення при створенні стилю «Природна гармонія життя» є величезний асортимент квітів і структур, які зустрічаються в природі. Візерунки, сучки, тріщини і пори, присутні в малюнку різних деревних репродукцій, створюють ефект справжньої текстури дерева, яка надзвичайно схожа на її природний оригінал.

Кольорові системи. У цьому стилі зібрані наші кольорові гами. Вони групуються за певними сполученням кольорів, де підкреслюється кожен відтінок в одному колірному блоці. Крім того, всі кольори представлені в сучасній матовій структурі поверхні.

Природність і колір.У цьому стилі зібрані декори, в яких на перший план виходить широкий колірний діапазон в малюнку, але декор не копіює повністю свій природний зразок, завдяки чому виглядає дуже незвично. Таким чином, сама порода деревини залишається на другому плані, а центральне місце в декорі займає колір.

Скандинавський стиль. Світлі дерев'яні репродукції в цьому стилі відображають пейзаж, який зустрічається в північних широтах Європи, що передає загальне відчуття чистих і широких просторів. Поєднання з репродукціями текстилю та сучасними зараз металевими акцентами надає цій групі її скандинавський характер.2017-2019.jpg

Каталог товарів
Каталог товарів